×

Titel

Text

LET OP, Hemelvaartsdag zijn wij gesloten.

Omnia_oven
  • Omnia_oven
  • Omnia_oven_1
  • Omnia_oven_2
  • Omnia_oven_3

Omnia oven

arc7075 /

Direct leverbaar
Kies uw maat

€49,95

€49,95

Nu Voor

€49,95

Koop meer en bespaar !


Merk:
Artikelnummer fabrikant: arc7075
Productomschrijving

Terug van weggeweest: de Omnia oven voor watersporters

De wonderpan voor watersporters is terug van weggeweest! Want ook al heb je geen oven aan boord, in de Omnia pan kun je alle gerechten bereiden die je ook in een normale oven zou bereiden. Dankzij de Omnia oven serveer je knapperige croissantjes bij het ontbijt, maak je een zalige zalmquiche voor de lunch en geniet je ’s avonds van je favoriete vegetarische lasagne terwijl je met je boot op een mooie plek voor anker ligt.

De Omnia: een draagbare oven

De Omnia pan is een draagbare oven zonder eigen warmtebron. Je kunt de Omnia op iedere warmtebron gebruiken waardoor de pan veranderd in een oven. Denk aan een petroleumbrander, gasbrander, primusbrander, maar ook een kampvuur of gewoon thuis op het gasfornuis. Het bijzondere van de Omnia is dat je er alles in kunt bereiden wat je ook in een normale oven zou bereiden. Niets voor niets wordt de Omnia een “wonderpan” genoemd! Met de Omnia kun je dus heel gemakkelijk allerlei smakelijke maaltijden koken die een gezond alternatief zijn voor een snelle fastfood hap.

Wonderpan voor watersporters

Zet de Omnia op een kooktoestel en je hebt direct een oven! Een groot voordeel van de Omnia oven is dat je er geen speciale recepten nodig hebt. Je kunt gewoon je eigen favoriete recepten gebruiken die je thuis normaal gesproken in de oven bereid. Daarnaast is de Omnia makkelijk in gebruik, licht in gewicht en neemt de pan weinig ruimte in beslag. Ideaal voor gebruik aan boord van een boot! Nog een groot voordeel is dat de draadloze Omnia niet geïnstalleerd hoeft te worden, de pan is direct klaar voor gebruik. In de stevige draagtas neem je de Omnia overal heel gemakkelijk mee naar toe. In deze opbergtas is plek voor de Omnia maar ook voor eventuele accessoires.

Omnia accessoires: nog meer gebruiksgemak!

De Omnia ovenvorm/bakvorm wordt standaard geleverd met een aluminium deksel en een roestvrijstalen onderstel. Met deze Omnia basis set kun je direct aan de slag. Verder krijg je bij aanschaf van de Omnia oven een praktische opbergtas én vier verrassende recepten.

Naast de basis set zijn er allerlei handige accessoires verkrijgbaar waarmee je het gebruiksgemak van de Omnia nóg meer vergroot.


Alternatieve producten

Bijbehorende producten