×

Titel

Text

Een goed werkend elektrisch systeem staat of valt met degelijk aansluitmateriaal en een goed doordachte installatie. Daarom verkopen wij niet alleen de acculader en omvormer maar hebben wij een uitgebreid pakket aan schakel- en stekkermateriaal, aansluitstrips, zekeringen en houders etc. Ook kunnen wij accukabels voor u op maat maken met aangeperste ogen. Merken en leveranciers waar wij veel mee werken zijn Victron,Energy, ASA Bootelectro, Technautic, DG rubber, Mastervolt, Marinco, Hella, BEP Marine en Talamex.

Victron Energy:
Het mooie aan een merk als Victron is dat wij met één merk bij iedere installatie wel uit de voeten kunnen. Of je voor een sloep een kleine druppellader of scheidingsrelais zoekt of voor in een motorkruizer een 3 kw acculader/omvormer combinatie. De meeste apparatuur van Victron is tegenwoordig uitgevoerd met Blue Smart. Dit maakt het mogelijk om via een app op je telefoon de status van de accu's, acculader of solar regelaar uit te lezen zonder extern display. Wij hebben een deel van het Victron assortiment en wat wij niet voorradig hebben kunnen wij uiteraard voor u bestellen.

Zonne energie:

WIj leveren vaste panelen van Victron en flexibele en overloopbare zonnepanelen van Sunbeam. Daarnaast hebben wij (ook voor de vervangingsmarkt) Victron MPPT laadregelaars in het pakket en uiteraard ook kabels en MC4 connectoren. Als u denkt over het plaatsen van zonnepanelen kunt u altijd contact met ons opnemen om uw wensen voor te leggen, wij helpen u graag.

Aansluitmateriaal:

U kunt bij ons terecht voor massastrips, zekeringdozen, aardlekschakelaars, schakelpanelen, eigenlijk alles wat je nodig hebt om een volledig 12v of 230v boordnet aan te leggen. Merken waar wij veel mee werken zijn DG Rubber, Blue Sea, Allpa, Osculati, Victron en ASA Bootelectro.

Verlichting:
Wij hebben een breed pakket LED vervangingslampen van Talamex. Zo kunt u uw bestaande halogeenspots en armaturen eenvoudig upgraden naar LED. Uiteraard hebben wij ook LED plafonieres en leeslampjes in voorraad. Op het gebied van navigatieverlichting kunnen  wij u helpen met merken als Aqua Signal, Lalizas en Osculati. Zowel in traditionele versie met gloeilamp als met LED.

Elektronica:
Wij verkopen marifoons van Cobra en VHF antennes van het merk Scout. Uiteraard kunt u ook terecht voor het benodigde aansluitmateriaal als RG58 kabel, PL259 pluggen en BNC connectoren. Wat betreft audio aan boord kunnen wij Boss Marine audio aanraden vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Hier hebben wij radio's en speakersets van in voorraad in diverse uitvoeringen.Elektra

Sluit filter

  • Artikelgroep
  • Merk
  • Subgroep
  • Subsubgroep
  • Filter