Geef het e-mailadres waar we het seintje naar toe moeten sturen.

Dit is geen geldig e-mailadres!

U wordt per mail op de hoogte gesteld wanneer dit artikel weer beschikbaar is!
×

Titel

Text

Onder dekuitrusting verstaan wij alles wat je aan boord gebruikt bij het aanmeren zoals stootwillen en landvasten, het ankeren, buiskapbeslag, vlaggen, tapes, kussens voor in de kuip, een breed begrip dus.

Ankeren en afmeren:
Grote sortering stootwillen, ook wel fenders genoemd van Majoni in diverse kleuren met altijd leuke aanbiedingen. Ook voor het materiaal om de stootwil eenvoudig aan de boot te maken hebben wij diverse oplossingen. Landvasten zowel per meter als kant en klaar met ingesplitste lus, Paraplu ankers, Talamex ankers uiteraard met kant en klare lijn, of indien gewenst een speciale maat of soort ankerlijn voor u op maat gemaakt. Pikhaken en meerpennen, wij hebben het in huis.

Comfort aan dek:
Varen moet uiteraard wel leuk blijven dus een beetje comfort lijkt ons uiteraard wenselijk. Hiervoor leveren wij diverse zitkussens als Comfor seats, kapok kussens en de plofkussens van ARC Marine. Uw drankje zet u in een bekerhouder van RVS of teakhout. Van teakhout hebben wij ook een breed assortiment ARC producten met opbergbakken, GSM houders en andere aanverwante artikelen.

Scheepsservies:
Van Marine Business verkopen wij kunststof wijnglazen, stapelbare glazen, complete bordensets uiteraard in verschillende designs. Van Imnasa hebben wij complete serviessets in gunstige prijsklasses.


Dekzeil en toebehoren:
Hiervoor leveren wij een zeer breed programma aan buiskapbeslag in RVS en aluminium vervangende Tenax en Loxx knoppen. Voor het repareren van scheurtjes en gaatjes hebben wij Tear Aid of Power seal tape. Gaat u liever met naald en draad in de weer dan hebben wij dat uiteraard ook voor u.

Voor open boten:
Denk hierbij aan hoosblikken, afdekzeiltjes, buitenboordmotorhoezen, peddels, lenspluggen, zelflozers, plaksets voor rubberboten, en waterdichte tonnetjes en tassen.

Vlaggen en vlaggenstokken:
In een vaargebied waar je zoveel sloepen ziet kan een uitgebreide sortering vlaggen en vlaggenstokken natuurlijk niet ontbreken. De Nederlandse vlag verkopen wij in afmetingen van 20x30 cm tot maarliefst 200x300 cm. Ook in de zowel geliefde als gehate rood/wit/donkerblauwe variant. Vlaggenstokken hebben wij van Essenhout, Teakhout en RVS in huis tot 200 cm lengte. Vlaggenstokhouders hebben wij in RVS, verchroomd en gepolijst messing.

Tapes:
Tapes hebben wij van diverse merken als PSP, HPX, Osculati en Tear Aid. Wij halen van ieder merk een beetje de krenten uit de pap en kijken per tape welke variant de beste kwaliteit of anders de beste prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Wij voeren een brede collectie waterlijntapes van Osculati en hebben de reparatietapes zoals duct tape, isolatietapes en dubbelzijdige tapes veelal van HPX in voorraad.Dekuitrusting

Sluit filter

  • Artikelgroep
  • dikte
  • Kleur
  • Materiaal
  • Merk
  • Subgroep
  • Subsubgroep
  • touwsoort
  • Filter